Miten PADoc toimii?

Palvelumme mahdollistaa terveyskeskuslääkärille ihotautilääkärin etäkonsultoinnin helposti, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Tuotekuvaus

Palvelua käytetään PaDoc Oy:n toimittamalla päätelaitteella (tablet-tietokone), johon on esiasennettu palvelunkäytön mahdollistava ohjelmisto.

Palvelussa lääkäri voi sanella lähetteen erikoislääkärille sekä ottaa potilaskuvat diagnoosia varten Lähete kuvineen siirretään pilvipalveluun vahvasti suojatun yhteyden yli, tallennetaan kryptattuun tietokantaan ja ohjataan palvelua käyttävien erikoislääkäreiden työjonoon. Erikoislääkäri poimii lähetteen työjonosta, kuuntelee sen, katsoo kuvat ja antaa diagnoosin sekä hoito-ohjeet kirjallisena erikoislääkärin konsultaatiovastauksena, joka lähetetään takaisin konsultoivalle lääkärille suoraan potilastietojärjestelmään lähetepalautteena.

Tulevissa versioissa tulee myös suorakonsultaatiomahdollisuus, jolloin konsultoiva lääkäri näkee, kun erikoislääkäri on etäyhteyden päässä ja voi avata palvelusta suoran videoyhteyden erikoislääkäriin kanssa.

 
Tavoitteenamme on mullistaa erikoislääkärin konsultaatiot nykyakaisen tekniikan avulla.

Sampsa Kauppi
Toimitusjohtaja, co-founder, PaDoc

Padoc.fi ja PaDoc RED -palveluun tulevat potilaanohjausvideot

Kiinnostuitko?

Ota päätelaitteemme sekä
ihotautilääkärimme konsultaatiot
maksutta kuukaudeksi käyttöön.